Bæredygtigt Modeshow

I september 2019 lavede vi en kampagne i forbindelse med FO byens afholdelse af Folkets Møde 2019 og lavede et stort bæredygtigt modeshow i Rådhusparken i Aarhus C.

I Klima-X ved vi hvor meget tøjindustrien fylder i klimakrisen og vi ved hvor meget lækkert tøj der hver dag bliver smidt væk og indleveret til genbrug, grundet denne voldsomme tøjindustri. Kampagnen blev derfor designet med det formål, at vise, at genbrug er tjekket og give et boost til en mere bæredygtig livsstil ved at vise det “in your face” til et modeshow lige inde i midten af byen med efterskoleelever og børn med deres forældre som modeller. Vi ville tale til folket om, at huske på at genbruge fremfor at købe nyt. Kampagnen blev en realitet i samarbejde med FO-byen, Aarhus Efterskole, Den Integrerede institution Solskin i Brabrand, Aarhus genbrugsbutikkerne Lille Nor og Soulshine, Kunstmuseet Aros og Restaurant Frederiksgade 42.

Dagen var fantastisk og fik en masse opmærksomhed både før og efter showet.


Følg Klima-X
          

Hør mere om hvordan du kan deltage i vores klimaoplevelser, som er skræddersyet til dig der gerne vil inspireres til at leve mere klimavenligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om vores spændende tiltag.