Samarbejdspartnere

Klima-X samler på godt samarbejde og vi er bevidste om, at vi er intet uden de gode mennesker vi møder på vores vej.

Derfor er vores projekter altid skabt i kølvandet af et sejt samarbejde. Vi kan derfor idag også bryste os af, at have et fremragende fællesskab, som har den samme skøre, sociale og kreative tilgang til livet som os selv og flere partnerskaber som kan bidrage med noget diamentralt andet end os og som dermed kan få projekterne til gå op i en højere enhed. Men grundlæggende er vi ALTID åbne for nye ideer, kaffeaftaler og samarbejder. Og har du en ide, du gerne vil teste af på os, så henvend dig meget gerne på merete@klima-x.com.

Vi bruger desuden meget af vores arbejdstid på at dygtiggøre os i forhold til fondsansøgning og på at gå i dialog med mulige fonde. Vi arbejder med et mål om at Klima-X får et økonomisk stabilt fundament og bliver økonomisk bæredygtige. Vi har længe arbejdet fuldkommen frivilligt på vores projekter, grundet hjerteblod for sagen. Dog koster alle seriøse projekter “knaster”, og Klima-X er og vil gerne blive ved med at være en seriøs medspiller i denne grønne omstilling.
Vi vil dog altid huske vigtigheden af at have det sjovt i en travl hverdag, og vil aldrig prioritere kroner og ører, før vores gode arbejdsmiljø.

Nedenunder kan I se nogle af de gode samarbejdspartnere og sponsorer, som vi er så heldige at have med på vores rejse.


Følg Klima-X
          

Hør mere om hvordan du kan deltage i vores klimaoplevelser, som er skræddersyet til dig der gerne vil inspireres til at leve mere klimavenligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om vores spændende tiltag.