Vil du være med?

Er du ligeså passioneret som os for klimaet, den grønne omstilling og for at gøre dit bedste for de næste generationer. Har du lyst til at være frivillig i Klima-X, komme i praktikophold i forbindelse med din uddannelse eller i en kortere virksomhedspraktik, så kontakt os gerne på merete@klima-x.com, så kan vi se om der er et match made in heaven.

Hvis du blot er nysgerrig på at holde dig opdateret på, hvad vi egentlig har gang i, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her:

Ved at tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbrev og anden relevant kommunikation fra Klima-X. Du kan til hver en tid afmelde via linket i mailen og din mail adresse vil naturligvis ikke blive delt med 3. part.

 

Lige nu har vi brug for profiler til følgende områder:

 

Klima-X er gennemsyret af god energi, og det i sig selv, gør det motiverende at være frivillig i foreningen. Er man interesseret i grøn omstilling, klima, og bæredygtighed, har man rig mulighed for at lære mere, og fordybe sig i opgaver relateret til emnet. Man får desuden frie rammer til, at sætte sit eget personlige præg på de arbejdsopgaver, man sidder med som frivillig, og bliver draget ind i fællesskabet af grønne entusiaster. i Klima-X er det lysten, der driver værket!

– Agnete, frivillig i Klima-X

 


“Man kommer nemt til at føle sig magtesløs når man konstant præsenteres for vores planets enorme klimaudfordringer. Med mit engagement i Klima-X føler jeg at jeg i det mindste kan bidrage en smule til at trække i den rigtige retning. Og så er jeg vild med Klima-Xs konstruktive tilgang: der er masser af intelligente og kreative løsninger som vi sammen kan søge i måden vi indretter vores hverdag på. Det handler om at vi inspirerer og lærer af hinanden”.

– Kristian, frivillig i Klima-X

 

”At være frivillig hos Klima-X har været en utrolig god oplevelse. Jeg har mødt en masse skønne mennesker og lederen er en ildsjæl der inspirerer ved at lave fede projekter der skaber fokus på hvordan vi alle kan leve mere klimavenligt. Derfor er jeg glad for at være en del af holdet og gøre mit for at få det gode budskab ud!”

– Christine, frivillig i Klima-X

 


“Den tid jeg bruger hos Klima-X føles altid som ugens mest meningsfyldte. Jeg får mulighed for at arbejde med en sag, som jeg tror på, sammen med mennesker der inspirerer mig. Samtidig betyder organisationens åbenhed, at der er kort fra idé til handling, og at éns idéer bliver hørt. Jeg har haft mulighed for at arbejde med alt fra podcasts og video til markedsføring og kommunikationsstrategier, og jeg gæder mig til at være en del af Klima-Xs lyse fremtid.

– Magnus, frivillig i Klima-X


Følg Klima-X
          

Hør mere om hvordan du kan deltage i vores klimaoplevelser, som er skræddersyet til dig der gerne vil inspireres til at leve mere klimavenligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om vores spændende tiltag.