WGSMP

We´re gonna save the motherf*cking planet

I foråret 2020 deltog Klima-X i samarbejde med Citizens Climate Lobby med en kampagne til dagen “We´re gonna save the mother f*cking planet” (WGSMP), som blev arrangeret af Worldperfect og afholdt på Risskov Gymnasium i Aarhus.

Vores kampagne blev designet som en workshop, der havde til formål, at vende de unges frustrationer over klimatilstanden til handling.

I Klima-X tror vi på, at vi skal hjælpe de unge på vej til klimahandlinger. De unge er frustrerede over mangelfulde politiske handlinger i forhold til klimaet og er bevidste, om at de som ungdom skal træffe nogle afgørende valg på klimaets vegne. Vi teamede op med Citizens Climate Lobby, som i deres arbejde fokuserer på hvordan national politik kan påvirke klimaudviklingerne og som bl.a. er fortaler for indføring af Co2 afgifter.

De unge gymnasieelever gik op i workshoppen med liv og sjæl og vi oplevede en lyst og mod på handling, da vi afsluttede dagen.


Følg Klima-X
          

Hør mere om hvordan du kan deltage i vores klimaoplevelser, som er skræddersyet til dig der gerne vil inspireres til at leve mere klimavenligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om vores spændende tiltag.