Foredragsrækken Klimastemmer

I maj måned 2020 startede Klima-X sin egen klima-foredragskanal. Vi synes der i Danmark manglede en NGO der fremhæver alle klimaprofiler og især de danske stemmer på klimaet. Er man klimainteresseret dansker eller blot nysgerrig på det danske klimalandskab, kan man ved at følge Klimastemmer få et indblik og på sigt overblik over de mange forskellige stemmer der findes i Danmark.

Vi vil ikke stille os til herre over om nogle vinkler på klima er mere rigtige eller forkerte end andre. Vi tror istedet på demokrati og på, at alle har ret til en stemme og til at ytre den og vil derfor fremover præsentere et bredt udvalg af meget forskellige stemmer.

Indtil nu har vi portrætteret Karoline Klarbæk, som er grøn iværksætter og som 18 årig startede egen garnproduktion lavet af plastikflasker. Dernæst har Nicoline Hagen afholdt sit foredrag om, at være aktivist og boatdriver for Greenpeace. Jakob Aa. Sørensen fra Ungeklimarådet har haft taletid om den naturlige rejse og Martin Høybye, har i ferien afholdt klimakoncert med sine klimasange.

Sidste skud på stammen af klimastemmer var tidligere Extinction Rebellion medlem Morten Falborg Nordstrøm der d. 26/8 afholdt sit foredrag om samfundsændringer for at imødekomme klimaforandringer.

For dig der gik glip af live-udgaven kan du se den her:

Følg med på Youtube, Facebook, Instagram eller hjemmesiden for de næste Klimastemmer vi portrætterer :-).

Leave a Comment

*

code


Følg Klima-X