Influencer Gittemary fortæller hvordan du kan leve et zero-waste liv!

Det er ikke nemt at leve et zerowaste liv! Men GitteMarie Johansen, i kredse kaldet Gittemary, er et af de mennesker der har formået at nå rigtig langt med denne livsstil. Hun har sat sig for at leve et liv, hvor hun kan inspirere til zero-waste livsstilen og kan hjælpe dig med at komme igang! I podcasten Klimastemmer fortæller hun bl.a. vejen til hvordan man kan nyde livet, imens man gør sit liv zerowaste.

GitteMarie kommer fra en helt almindelig og ikke særlig bæredygtig baggrund, men i 2015 valgte hun ny retning, som idag har ført til, at hun idag lever som influencer for livsstilen. I 2020 udkom hun med sin første bog “Bæredygtig badass” og derudover laver hun foredrag og inspirerer løbende via sin instagram, youtube-kanal og hendes blog.

Vi er vilde med Gittemary, som vi synes er en vaskeægte badass når det kommer til at leve et zerowaste-liv.

Lyt med her:

Podcasten Klimastemmer laver portrætter af mennesker fra det danske klimalandskab der arbejder eller interesserer sig for klima, miljø eller bæredygtighed. Er du nysgerrig på hvem og hvad der rører sig i Danmark på klimaområdet? Er du tændt på selv at gøre en forskel i din hverdag? Vi vil løbende lægge podcasten Klimastemmer op til jer, som et tilbud til dig der vil gøre en forskel i din hverdag. Kan det at lytte, løse klimakrisen? Sikkert ikke, men det kan være med til at give dig de værktøjer der skal til for at du kan tale med andre mennesker om hvad du har lært, ændre holdninger, være med til at gøre dig parat til den grønne omstilling og måske lave ændringer din hverdag, der kan være medvirkende til, at beskytte planeten og de mennesker du omgiver dig med. Podcasten udgives på Radio4-TALENTLAB og er privat produceret af Merete Holmvard Jensen, som også er stifter af Klima-X.

Find Klimastemmer der hvor du normalt henter dine podcasts, på Radio4s hjemmesideApple PodcastsPodimo osv. 

Leave a Comment

*

code


Følg Klima-X
          

Hør mere om hvordan du kan deltage i vores klimaoplevelser, som er skræddersyet til dig der gerne vil inspireres til at leve mere klimavenligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret om vores spændende tiltag.