Klima-Xs årlige Generalforsamling

D. 16/9 var der generalforsamling i Klima-X med fokus på handleplan for det nye år.
Hovedfokus var på de 3 områder:

  • Klimastemmer – Klima-Xs radio og liveradio program.
  • Klima-X borgerrettede videoer
  • Klima-X kurser/workshops

Kort sagt skal året 2020/2021 bruges på at gøre Klimastemmer til et landsdækkende radioprogram. Vores videoer skal have et mere professionelt touch og et større reach og vores kurser/workshops, skal skabe hands-on klimavenlighed i virksomheder og boligområder i Aarhus.

Med 5 rutinerede bestyrelsesmedlemmer der loyalt har støttet op om Klima-Xs arbejde det sidste års tid, sagde vi pænt farvel til bestyrelsesmedlem Mette Guldager, der nu bl.a. skal dedikere sig til Red Barnet og pænt goddag til det nye og 6. skud på Klima-X bestyrelsesstammen Astrid Pinholt Søndergaard. Astrid kommer med en baggrund indenfor undervisning og med kompetencer indenfor brugerinddragelse i udviklingsprocesser, metodeudvikling, facilitering, rådgivning og formidling. Astrid er partner og stifter i Ugla Insights og vi glæder os til at byde hende velkommen i Klima-X familien. Velkommen til Astrid!

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:

Bjarke Schmidt blev desuden genvalgt som formand, Nicki Stougaard blev valgt ind som næstformand og Kristian Týlen fortsætter desuden i rollen som kasserer. Mette Bengaard og Karen Krogh Nielsen er almen bestyrelsesmedlemmer.

Leave a Comment


Følg Klima-X